Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 17 DATUM: 2 januari 2021

NVT Nieuwjaarsborrel

Oliebollen

 
  Betreft: NVT Nieuwjaarsborrel
  Tijd: 2021-01-07 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 40 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

Het NVT bestuur wenst iedereen een voorspoedig en gezond 2021. We luiden op 7 januari het nieuwe jaar in met onze traditionele borrel vergezeld van oliebollen en appelflappen. Gratis voor leden van de NVT, evenals een eerste drankje (geen alcohol i.v.m. Covid maatregelen).

Zoals altijd is iedereen welkom om het glas te heffen op een hopelijk goed en gezond jaar.


Jubileumfeest: Dutch Jubilee Party

Jubileum

In januari 2021 willen we het 80-jarig jubileum van de NVT vieren. Omdat ook de NTCC (30 jaar) en de Stichting Thailand Zakelijk (10 jaar) iets te vieren hebben, organiseren we een gezamenlijk feest op donderdag 21 januari. We houden dit met een buffet en muziek in het Ramada Plaza by Wyndham Menam Riverside Hotel.

Zoals het er nu naar uitziet kan het zijn dat Covid roet in het eten gooit, maar zet de datum alvast in de agenda, we maken binnenkort verdere details bekend.


Autorally

Op 6 februari 2021 organiseren de NVT Pattaya en Bangkok samen met de NTCC weer een autorally. Houd dat weekend vrij want dit wilt u niet missen! Vertrek en aankomst is in Bang Saen en ook wordt een mogelijkheid tot overnachten na het diner geboden. Meer details volgen spoedig. Ook hier weer een voorbehoud vanwege de pandemie.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".