Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 13 DATUM: 05 december 2020

NVT Zeezicht krijgt land in zicht

Zeezicht

Deze keer hebben we vloed en uitzicht op land vanaf een pier in het Bangpu Nature Education Center in Samut Prakan. We reizen per BTS naar Kheha en vandaar verder met een taxi naar het restaurant in de zee. Wie belangstelling heeft om mee te gaan kan zich melden op dinsdag 8 december om 11 uur op het perron richting Kheha van BTS station Asok. Aanmelden is niet nodig.

 


Het Sinterklaasfeest op de ambassade

Sinterklaas

Het was druk en gezellig. Rond de 250 bezoekers kwamen naar het ambassadeterrein om het Sinterklaasfeest te vieren. Om 10 uur verscheen de Goedheiligman na zijn quarantaine op het balkon van de residentie en werd daarna feestelijk ingehaald met de tonen van het blaasorkest. Hij werd welkom geheten door onze ambassadeur ZE Kees Rade. Voor de kinderen waren er spelletjes en andere activiteiten en natuurlijk kon iedereen met Sinterklaas op de foto. Ook aan de inwendige mens was gedacht. Om 12 uur werd Sinterklaas weer uitgeleide gedaan waarbij hij ons verzekerde dat hij volgend jaar terugkomt.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".