Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 03 DATUM: 26 september 2020

Maandborrel met Haring en Wittebrood

3 October

haring

De eerste donderdag van de maand is altijd de dag van de maandelijkse NVT borrel. Deze keer (1 oktober) is er, samen met de NTCC, feest ter viering van het Ontzet van Leiden. Voor de NVT is het tegelijk de opening van het nieuwe verenigingsjaar.

Det5

De Leidse 3 October Vereeniging houdt de herinnering aan het Ontzet in 1574 levend en helpt ieder jaar een haringfeest te organiseren, ook in het buitenland. De Vereeniging sponsort de haringen.

 
  Betreft: NVT Borrel en Leids Ontzet
  Tijd: 2020-10-01 19:00 uur
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

Alle Nederlanders die een harinkje willen verschalken zijn welkom. Voor leden is de haring gratis, overige genieters betalen voor de haring 50 baht. Leden krijgen bovendien het eerste drankje (wijn, bier of frisdrank) gratis.

We willen graag weten met hoevelen we zullen zijn. Daarom graag een aanmelding per email met daarin: aantal deelnemers en wel of geen lid.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".