Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 47 DATUM: 29 augustus 2020

Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 3 september, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2020-09-03 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 


Algemene Jaarvergadering NVT

hamer

Hierbij doen we een vooraankondiging voor de Algemene Jaarvergadering die dit jaar wordt gehouden op 26 oktober 2020 in het zaaltje bij Bistro33. Daar bespreken we zoals elk jaar naast andere zaken de financiële situatie en wordt de bestuurssamenstelling vastgesteld.

Aan de beurt van aftreden zijn de voorzitter, de penningmeester en de ledenadministrateur. In verband met persoonlijke omstandigheden (mede het gevolg van de corona pandemie) is voorzitter Bep Fleuren-Lucassen niet herkiesbaar. Penningmeester Dick Zeilstra kandideert zich wel opnieuw. Ledenadministrateur Sylvester van Welij wordt per 1 september in die functie opgevolgd door Chulalak Surattanayothin en deze laatste stelt zich verkiesbaar.

Verder zijn er vacatures voor de functies van evenementencoördinator, sponsorcoördinator en eindredacteur "de Tegel". Voor alle bovengenoemde functies roepen we de leden op om (tegen)kandidaten aan te melden per email email aan het bestuur. Dat kan tot 15 oktober 2020.

Vicevoorzitter Arie Bloed, secretaris Paul van der Hijden en webmaster Sylvester van Welij blijven deel uitmaken van het bestuur.

De leden ontvangen tijdig de agenda en de stukken.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".