Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 43 DATUM: 18 juli 2020

Borreltijd

Det5

Op de derde dinsdag van de maand (dinsdag 21 juli) is er een maandborrel, naast de gebruikelijke eerste donderdag.

We treffen elkaar bij DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

En natuurlijk bijpraten met andere Nederlanders.

Er zijn altijd wel mensen aanwezig die raad kunnen geven over allerlei zaken als visa, rijbewijzen, bankzaken enz. Iedereen is welkom.


Dodenherdenking Kanchanaburi

Kanchanaburi

Kanchanaburi

Op 15 augustus eren we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in Azië door middel van herdenkingen en kransleggingen in Kanchanaburi en Chungkai. Een bijzonder jaar waarin wij 75 jaar na dato stilstaan bij de gevallenen en slachtoffers van oorlog en geweld.

U bent van harte welkom om aan de herdenking deel te nemen. Heeft u belangstelling om de herdenkingen bij te wonen? Laat ons dan vóór 5 augustus aanstaande weten met hoeveel personen u deel zou willen nemen via een email aan de ambassade.

Ter gelegenheid van het 75ste herdenkingsjaar stelt de ambassade bloemen beschikbaar voor de aanwezigen om bij het herdenkingsmonument of op een zelf gekozen graf te plaatsen. Daarnaast biedt de Nederlandse ambassade een lunch aan.

* Bij voldoende aanmeldingen zal de NTCC het vervoer naar Kanchanaburi organiseren. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van 500 THB per deelnemer gevraagd. Geeft u bij uw aanmelding aan of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken. Het door de NTCC georganiseerde vervoer zal vanaf de Nederlandse ambassade vertrekken: 15 Soi Tonson, Phloenchit Road, Bangkok 10330.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".