Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 39 DATUM: 30 mei 2020

Maandborrel

Inmiddels komt langzaam aan het gewone leven weer op gang. Mensen komen weer tevoorschijn en proberen het sociale leven wat op te pakken. DET5 is ook weer open en met de nodige voorzorgsmaatregelen kan er ook weer geborreld en gegeten worden. Vooralsnog zonder alcohol, maar dat is geen reden om de NVT maandborrel niet op te starten.

Det5

In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2020-06-04 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 


(Advertentie)
Aanbieding van Dutchfood Bangkok!

Dutchfood

Dutchfood

Van zachte puntbroodjes tot een Indonesische rijsttafel en zo ongeveer alles wat daartussen ligt. Alles uit eigen keuken. Speciaal voor leden van de NVT 10% korting op het assortiment.

Voor prijzen, aanbiedingen en contact: zie de Facebook pagina.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".