Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 28 DATUM: 6 maart 2020

NVT Zeezicht: Een 'onbekende' vaartocht

Zeezicht

Zeezicht heeft wat met water. De volgende keer gaan we varen over de relatief onbekende Phra Khanong khlong. We varen achter de On Nut straat langs en passeren enkele tempels en moskeeën. Uiteindelijk landen we aan middenin de wijk Suan Luang. Vandaar verder met de bus of songthaeo naar het grote Seacon Square warenhuis voor een lunch naar keuze. Anderhalf uur later gaan we terug naar BTS On Nut voor de thuisreis.

Zin om mee te gaan? Meld je dinsdag 10 maart om 10:15 op straatniveau van BTS Phra Khanong exit 3. Neem makkelijke schoenen mee i.v.m. enkele wandelingetjes en het in- en uitstappen van de longtail boot. Aanmelden is niet nodig. Tot Zeezicht.

Zeezicht


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".