Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 27 DATUM: 29 februari 2020

Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 5 maart, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5 waar de gezellige ruimte rond de bar speciaal voor de NVT is gereserveerd.

Det5

Hier kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten. U kunt hier bijpraten en ervaringen uitwisselen met andere Nederlanders. Iedereen is welkom.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2020-03-05 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

Vrijmarkt: vrijwilligers gevraagd

vrijmarkt

De vrijmarkt is een traditie waaraan de NVT al vele jaren gestalte geeft. Ook dit jaar willen we op 25 april graag weer een vrijmarkt organiseren.

Het bestuur is op zoek naar leden die als vrijwilliger de organisatie van zo'n activiteit leuk vinden en op zich zouden willen nemen. We kunnen niet zonder de hulp van actieve leden.

Wie interesse heeft om mee te helpen en wat leuke ideeën heeft kan hier contact opnemen voor deze activiteit.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".