Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 26 DATUM: 15 februari 2020

NVT Zeezicht: bezoek Bimukstan en Siriraj museum

Op woensdag 19 februari bezoekt NVT sociëteit Zeezicht twee musea nabij het Siriraj Hospital, het Bimukstan historisch museum en het Siriraj medisch pathologisch museum. Het bezoek duurt van 10:00 tot ongeveer 15:00, inclusief lunch aan de rivier.

Zeezicht

Zeezicht

We treffen elkaar om 10.00 uur bij uitgang 2 van BTS Saphan Taksin op straatniveau en nemen dan samen de boot. Aanmelden is niet nodig. De entree voor elk museum bedraagt 200 baht.


Borreltijd

Det5

De derde dinsdag van de maand, 18 februari, is weer borreltijd voor de NVT.

Kom daarvoor naar DET5 in Sukhumvit soi 8 vanaf ongeveer 19 uur. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

U treft daar andere Nederlanders om gezellig wat bij te praten en ervaringen uit te wisselen. Iedereen is welkom.


Valentine's Eve Party: een prachtig feest

Biggles

Heel veel Nederlanders waren erop afgekomen, de Valentine's Eve Party in Barsu. De gezellige bar was goed vol met ruim 200 bezoekers.

DJ Miss More Antje Monteiro Thomas Berge

Het publiek werd uitstekend vermaakt door de Biggles Big Band en verder door DJ Miss More, Antje Monteiro en tot slot Thomas Berge die met zijn aanstekelijke songs de stemming er goed in bracht. BarSu zorgde voor een uitstekende bediening met drankjes en hapjes voor schappelijke prijzen. De NVT dankt Gerard van Hal en zijn sponsors ervoor dat wij samen met de NTCC en Thailand Zakelijk dit schitterende evenement mede mogelijk konden maken.


Pasen: vrijwilligers gevraagd

Pasen

De NVT wil graag met Pasen iets doen voor de kinderen, zoals b.v. eieren zoeken.

Het bestuur is op zoek naar leden die als vrijwilliger de organisatie van zo'n activiteit leuk vinden en op zich zouden willen nemen.

We kunnen niet zonder de hulp van actieve leden.

Wie zich geroepen voelt en wat leuke ideeën heeft kan hier contact opnemen voor deze activiteit.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".