Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 19 DATUM: 04 januari 2020

NVT Zeezicht naar Lhong 1919

Lhong

Lhong

'Lhong 1919' ligt op de Thonburi oever tegenover het huidige Chinatown. Het is de plaats op de oever van de rivier waar al vanaf 1850 Chinese stoomschepen aanlandden.

Deze locatie met douanekantoor en pakhuizen wordt langzaam maar zeker helemaal gerenoveerd soms versierd met moderne 3D wandkunst.

Op 7 januari plannen we een tochtje. We varen er gratis heen via Icon Siam en na bezoek aan de stoomschepen pier (= lhong in het Chinees) gaan we verder naar de Ratchawongpier, waar we in ons inmiddels geliefde Chinatown de lunch kunnen gebruiken.

We vertrekken om 11 uur vanaf de BTS Saphan Taksin (op straatniveau onderaan exit 2) om de eerstvolgende (!!) shuttleboot naar Icon Siam te nemen. Aanmelden is niet nodig.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".