Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 14 DATUM: 30 november 2019

Sinterklaas in Bangkok

Sinterklaas is in Bangkok en al druk bezig zich voor te bereiden op het vieren van zijn verjaardag in de tuin van de Residentie.

De NVT organiseert voor haar leden weer het Sinterklaasfeest op 5 december 2019 (van 09.30 - 12.00 uur) in de tuin van de residentie.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, er is een goochelaar en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee.

Sinterklaas

Aanmelding:

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. De toegang bedraagt 250 baht voor leden van de NVT (kinderen van leden gratis). Ook anderen kunnen komen, de toegang voor niet-leden bedraagt 700 baht (kinderen 250 baht per kind).

U kunt altijd direct lid worden (900 baht voor de rest van het verenigingsjaar, tot 1-9-2020). Zonder leden kunnen we in de toekomst geen evenementen meer organiseren.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.


Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 5 december, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5.

Det5

In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen, naast Thaise en westerse gerechten.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2019-12-05 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

Openlucht filmfestival

filmfestival

De Nederlandse Ambassade nodigt iedereen uit om een filmvoorstelling bij te wonen, een activiteit in samenwerking met de EU afvaardiging in Thailand. Op donderdag 12 december om 19 uur wordt de film "A Stranger in Paradise" (een documentaire van Guido Hendrikx, zie hier de trailer) in de tuin van de residentie vertoond.

Er is gratis popcorn en frisdrank. Breng zelf een zitmatje mee, het aantal zitplaatsen is beperkt. Ingang via Wittayu Road, er is geen parkeergelegenheid.

Van te voren aanmelden is wel noodzakelijk en wie het eerst komt....

 


Koffieochtend: terugblik

Wiek

Edwin Wiek, directeur en oprichter van de Wildlife Friends Foundation Thailand vertelde in de fraaie residentiezaal een boeiend en ook spannend verhaal over de oprichting en het reilen en zeilen van zijn stichting ter bescherming van wilde dieren. Als Nederlanders zijn we trots dat deze landgenoot - vaak tegen de stroom oproeiend - het voor elkaar heeft gekregen dat de dag voor zijn presentatie een nieuwe wet in werking is getreden die het beschermen van wilde dieren beter mogelijk maakt. We raden iedereen aan een keer een bezoek aan zijn park in de buurt van Huahin te brengen.

De ongeveer 25 bezoekers luisterden geboeid toe en er waren veel vragen. De ambassade verzorgde ons weer uitstekend met koffie, frisdrank en natuurlijk de onvolprezen appeltaart.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".