Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 13 DATUM: 23 november 2019

Sinterklaas in Bangkok

Sinterklaas

Sinterklaas is in Bangkok! Misschien heb je hem al gezien. Net als gewone mensen wil hij ook graag een kijkje nemen op mooie plaatsen. De Pieten zijn over de stad uitgezwermd en druk met het kijken wie de schoen gezet heeft. In elk geval is hij er nu om zijn verjaardag met alle kinderen in Bangkok te vieren.

De NVT organiseert voor haar leden weer het Sinterklaasfeest op 5 december 2019 in de tuin van de residentie.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. De toegang bedraagt 250 baht voor leden van de NVT (kinderen van leden gratis). Ook anderen kunnen komen, de toegang voor niet-leden bedraagt 700 baht (kinderen 250 baht per kind).

U kunt altijd direct lid worden (900 baht voor de rest van het verenigingsjaar, tot 1-9-2020). Zonder leden kunnen we in de toekomst geen evenementen meer organiseren.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, er is een goochelaar en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.


De pepernoten zijn klaar!

Pepernoten

De kinderen hebben de Pieten fantastisch geholpen met het bakken van de pepernoten. Tijdens een goed bezochte en gezellige bijeenkomst in het Renaissance Hotel konden de kinderen pepernoten bakken, spelletjes doen, knutselen en daarna natuurlijk de intocht van Sinterklaas bekijken. Er werden heerlijke pepernoten gebakken en Sint wil alle kinderen daarvoor bedanken.

Sinterklaas kijkt uit naar zijn verjaardag op 5 december op de ambassade en is heel benieuwd hoe de pepernoten dan smaken.


Koffieochtend in de Residentie

De Wildlife Friends Organisation is een stichting die tot doel heeft het beschermen en redden van wilde dieren. Daarnaast probeert men de illegale jacht en stroperij te bestrijden. Oprichter en directeur Edwin Wiek zet zich al jaren in voor deze stichting.

Wildlife

Hij zal vertellen over zijn ervaringen en de problemen die hij ondervindt bij het beschermen van wilde diersoorten.

 
  Betreft: Koffieochtend
  Tijd: 2019-11-26 10:00-12:00
  Plaats: Nederlandse Ambassade
  Adres: 106 Wittayu Road
  BTS: Chitlom
 

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk na aanmelding.

Deelnemers aan de Zeezicht bijeenkomsten zal zijn opgevallen dat deze bijeenkomst met die van hun samenvalt. Zie het als een alternatief en mogelijk voortuitlopend op een bezoek aan dit project.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".