Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 12 DATUM: 16 november 2019

Sinterklaas in Bangkok

Sinterklaas

Sinterklaas komt heel binnenkort aan in Bangkok. Zijn helper komt in Nederland aan, de Sint kan niet overal tegelijk zijn. In de grote haven is hij van de stoomboot overgestapt op een kleinere boot. De Pieten zijn al over de stad uitgezwermd en druk met het kijken wie de schoen gezet heeft. In elk geval is hij er nu om zijn verjaardag met alle kinderen in Bangkok te vieren..

De NVT organiseert voor haar leden weer het Sinterklaasfeest op 5 december 2019 in de tuin van de residentie.

Voor toegang tot het ambassadeterrein moet men zich vooraf registreren. Om dit vlot te laten verlopen worden dit jaar de toegangskaarten uitsluitend in voorverkoop verkocht. De toegang bedraagt 250 baht voor leden van de NVT (kinderen van leden gratis). Ook anderen kunnen komen, de toegang voor niet-leden bedraagt 700 baht (kinderen 250 baht per kind).

U kunt altijd direct lid worden (900 baht voor de rest van het verenigingsjaar, tot 1-9-2020). Zonder leden kunnen we in de toekomst geen evenementen meer organiseren.

Tijdens het Sinterklaasfeest zijn er spelletjes, dansen, er is een goochelaar en natuurlijk kan ieder kind met Sinterklaas op de foto. Aan het eind krijgen ze een chocoladeletter mee.

Bestel nu uw kaarten hier. Vermeld in de mail de naam van iedere bezoeker en van elk kind de leeftijd. U krijgt dan per e-mail de betalingsinstructies en verdere informatie toegezonden.


Koffieochtend op de ambassade

De Wildlife Friends Organisation is een stichting die tot doel heeft het beschermen en redden van wilde dieren. Daarnaast probeert men de illegale jacht en stroperij te bestrijden.

Wildlife

Oprichter en directeur Edwin Wiek zet zich al jaren in voor deze stichting. Hij zal vertellen over zijn ervaringen en de problemen die hij ondervindt bij het beschermen van wilde diersoorten.

 
  Betreft: Koffieochtend
  Tijd: 2019-11-26 10:00-12:00
  Plaats: Nederlandse Ambassade
  Adres: 106 Wittayu Road
  BTS: Chitlom
 

De bijeenkomst is voor iedereen toegankelijk na aanmelding.

Deelnemers aan de Zeezicht bijeenkomsten zal zijn opgevallen dat deze bijeenkomst met die van hun samenvalt. Zie het als een alternatief en mogelijk voortuitlopend op een bezoek aan dit project.

Zijdefestival

Ter ere van de 87e verjaardag van koningin Sirikit organiseren meer dan 70 landen (waaronder Nederland) van 18 tot 22 november een Zijdeweek met aansluitend op 23 november een Grand Fashion Extravaganza.

Thaisilk

Er zijn onder andere ontwerpen van de Nederlandse ontwerpster Saskia ter Welle te zien.

Voor de shows op 20 en 23 november in de Royal Thai Navy Convention Hall heeft de ambassade voor NVT leden enkele kaarten beschikbaar. U kunt zich hier daarvoor aanmelden.

Kijk hier voor meer informatie.


Borreltijd

Naast de maandborrel op de eerste donderdag van de maand vinden veel Nederlanders het leuk om elkaar wat vaker te zien. Daarvoor is er de mogelijkheid op de derde dinsdag van de maand, deze maand op 19 november, vanaf 19.00 uur bij DET5 aan Sukhumvit soi 8. Idereen is welkom. DET5 heeft de typisch Nederlandse hapjes zoals frikandel, bitterballen, erwtensoep en kroketten naast een Thais en westers menu..


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".