Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 09 DATUM: 26 oktober 2019

Karin Bloemen: wees er bij

Bloemen

Karin Bloemen geeft op 1 november in de prachtige tuin van de residentie een onvergetelijke voorstelling in de open lucht. De voorstelling is speciaal voor deze tournee in elkaar gezet: "De moooiste Bloemen". Er zijn nog kaarten beschikbaar.

U kunt hier hier een e-ticket bestellen. De prijs is 1200 baht voor leden van de NVT. Voor alle anderen geldt een tarief van 1700 baht (u kunt altijd lid worden!). De prijs is inclusief een drankje en een hapje.

Laat in uw mail weten of u wel of geen lid bent, om hoeveel tickets het gaat en tevens de naam of namen van degenen voor wie elk ticket is. De tickets zijn op naam en alleen in voorverkoop in verband met de veiligheidseisen en toegang tot de ambassade.

We danken hiervoor onze sponsors B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

Toegang tot het terrein is vanaf 7 uur en we verwachten dat de avond tot ongeveer 10 uur duurt.


Van het Bestuur

We zijn verheugd om te kunnen melden dat er twee nieuwe bestuursleden zijn toegetreden: Bep Fleuren-Lucassen en Chulalak Surattanayothin (Feel).

Bep

Feel

Bep (links) was jarenlang (werkzaam als) lerares aan internationale scholen in diverse landen. Op dit moment is ze 7 maanden per jaar in Bangkok 5 maanden niet. Ze ziet een functie in het bestuur als een uitdaging.

Feel (rechts) heeft 18 jaar in Nederland gewoond is nu weer twee jaar terug in Thailand. Ze werkt free lance als makelaar. Via via kwam ze in contact met de NVT. Ze staat open voor alle werkzaamheden en zal daar gaandeweg invulling aan geven.

Bep is toegetreden als voorzitter van de NVT en Feel voorlopig zonder portefeuille. Arie Bloed, die vanaf het voorjaar waanemend voorzitter was, heeft aangegeven bereid te zijn om als vice-voorzitter verder te gaan. Beide nieuwe leden zullen op de Algemene Ledenvergadering worden voorgesteld, waarna de vergadering over het benoemingsvoorstel van het bestuur kan stemmen.

Omdat we nog altijd niet op volle sterkte zijn verwelkomen we ieder enthousiast lid dat wil toetreden. Het rooster van aftreden en de vacatures vindt u hier.


Diner Dansant in Huahin

diner huahin

diner huahin

De NVT in HuaHin organiseert op 15 december 2019 een Diner Dansant in Centara Huahin. Er speelt een Nederlandse Band en er is een Thaise zangeres.

De prijs voor het buffet bedraagt 1000 baht voor leden (ook die van NVT Bangkok) en 1300 baht voor niet-leden. Deze prijs in inclusief softdrinks.

U kunt zich voor het diner hier aanmelden.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".