Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 08 DATUM: 19 oktober 2019

Karin Bloemen in Bangkok

Bloemen

U kunt nog kaarten bestellen voor de spetterende show van Karin Bloemen op 1 november in de tuin van de residentie.

U kunt hier hier een e-ticket bestellen. De prijs is 1200 baht voor leden van de NVT. Voor alle anderen geldt een tarief van 1700 baht (u kunt altijd lid worden!). De prijs is inclusief een drankje en een hapje.

Laat in uw mail weten of u wel of geen lid bent, om hoeveel tickets het gaat en tevens de naam of namen van degenen voor wie elk ticket is. De tickets zijn op naam en alleen in voorverkoop in verband met de veiligheidseisen en toegang tot de ambassade.

We danken hiervoor onze sponsors B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

Toegang tot het terrein is vanaf 7 uur en we verwachten dat de avond tot ongeveer 10 uur duurt.


Algemene Jaarvergadering NVT

De Algemene Jaarvergadering van de NVT vindt plaats op 28 oktober 2019. Deze is alleen toegankelijk voor leden van de NVT en wordt gehouden in Bistro 33 (zaaltje rechts de trap op). De agenda alsmede de financiële gegevens hebben de leden reeds ontvangen. Het jaarverslag is voor iedereen hier te bekijken. Wij hopen op een grote opkomst en een levendige discussie. We stellen het op prijs als u punten die aan de orde gesteld moeten worden vooraf per email kenbaar maakt.

hamer

 
  Betreft: NVT Jaarvergadering
  Tijd: 2019-10-28 19:30
  Plaats: Bistro 33
  Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
  BTS: Asok of Phrom Phong
 


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".