Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 07 DATUM: 12 oktober 2019

Karin Bloemen in Bangkok

Bloemen

Karin Bloemen treedt op 1 november van dit jaar op in Bangkok. De NVT organiseert samen met de ambassade een optreden in de tuin van de residentie. Hiervoor kregen we de steun van sponsors B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

U kunt hier hier een e-ticket bestellen. De prijs is 1200 baht voor leden van de NVT. Voor alle anderen geldt een tarief van 1700 baht (u kunt altijd lid worden!). De prijs is inclusief een drankje en een hapje.

Laat in uw mail weten of u wel of geen lid bent, om hoeveel tickets het gaat en tevens de naam of namen van degenen voor wie elk ticket is. De tickets zijn op naam en alleen in voorverkoop in verband met de veiligheidseisen en toegang tot de ambassade.

Toegang tot het terrein is vanaf 7 uur en we verwachten dat de avond tot ongeveer 10 uur duurt.


Borreltijd

De NVT heeft elke maand op de eerste donderdag een borrel in DET5 in Sukhumvit soi 8. Daarnaast is er voor de liefhebbers een tweede avond, de derde dinsdag van de maand. De volgende keer is dat dinsdag 15 oktober. Iedereen is welkom.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".