Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 05 DATUM: 05 oktober 2019

Karin Bloemen in Bangkok

Bloemen

Karin Bloemen treedt op 1 november van dit jaar op in Bangkok. De NVT organiseert samen met de ambassade een optreden in de tuin van de residentie. Hiervoor kregen we de steun van sponsors B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

U kunt hier hier een e-ticket bestellen. De prijs is 1200 baht voor leden van de NVT. Voor alle anderen geldt een tarief van 1700 baht (u kunt altijd lid worden!). De prijs is inclusief een drankje en een hapje.

Laat in uw mail weten of u wel of geen lid bent, om hoeveel tickets het gaat en tevens de naam of namen van degenen voor wie elk ticket is. De tickets zijn op naam en alleen in voorverkoop in verband met de veiligheidseisen en toegang tot de ambassade.

Toegang tot het terrein is vanaf 7 uur en we verwachten dat de avond tot ongeveer 10 uur duurt.


NVT Sociëteit Zeezicht

Michelangelo

NVT Sociëteit Zeezicht brengt op dinsdag 15 oktober een bezoek aan de duizelingwekkende en prachtige tentoonstellingen "Italian Renaissance" en de vernieuwde "Van Monet tot Kandinsky". Beide zijn te zien in het River City Bangkok complex aan de 23 Charoen Krung Soi 24.

Senioren krijgen korting. Reken er op dat het kil kan zijn in de zalen.

We nodigen u van harte uit tot deelname. Aanmelding is niet nodig. We verzamelen op 15 oktober op het grote plein voor de ingang van het gebouw om 11 uur. Nadere informatie kunt u hier vinden.


Het seizoen is begonnen...!

borrel

Dat de vakanties voorbij zijn en iedereen weer terug is was bij de donderdagavondborrel in DET5 goed te merken. Het was een drukke, gezellige en levendige avond in de heerlijke buitenlucht, voorzien van de bekende Nederlandse hapjes. Een mooi begin van een seizoen met weer veel activiteiten. Binnenkort Karin Bloemen (zie boven), maar Sinterklaas komt er ook al weer aan. Het bestuur werkt hard om er weer een mooi jaar van te maken.


Koperensemble Concertgebouworkest
Het koper-ensemble van het Koninklijk Concertgebouw Orkest komt voor het eerst naar Thailand. Op 28 november 2019 geven zij een concert in de Mahidol concertzaal. Meer informatie vindt u op hun facebookpagina. Tot 7 oktober kunt u nog kaarten bestellen met een speciale korting van 30% voor de Nederlandse gemeenschap. Voer de code "brassrco30" in bij de bestelling.

Damesvoetbal in Thailand

BSL

De voetbalclub van Bangkok (Bangkok Soccer League BSL) vraagt aandacht voor het feit dat ze graag een team voor meisjes en dames van allerlei leeftijden wil opzetten.

Ze zoeken zowel naar deelnemers die al eerder gevoetbald hebben als ook naar beginnelingen voor wie er trainingsprogramma's zijn.

Overigens zijn ook mannelijke spelers welkom bij de club.

Alle benodigde informatie vindt u op hun website.

 


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".