Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 04 DATUM: 28 september 2019

Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 3 oktober, is er weer de maandborrel. Deze wordt gehouden in DET5. In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikandel en bitterballen.

Det5

Daarnaast zijn er natuurlijk ook de bekende Thaise en westerse gerechten. Het is een leuke gelegenheid om oude kennissen te ontmoeten en bij te praten en nieuwe op te doen.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2019-10-03 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

Karin Bloemen in Bangkok

Bloemen

Karin Bloemen komt in november van dit jaar naar Bangkok. De NVT organiseert samen met de ambassade een optreden in de tuin van de residentie op 1 november 2019. Hiervoor kregen we de steun van sponsors B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

Vanaf vandaag tot en met 30 september kunt u hier een e-ticket bestellen tegen een speciaal vroege vogels tarief, voor leden 900 baht en voor niet-leden 1300 baht. Vanaf 1 oktober geldt een tarief van 1200 resp. 1700 baht (u kunt altijd lid worden!). De prijs is inclusief een drankje en er zijn hapjes aanwezig.

Laat in uw mail weten of u wel of geen lid bent, om hoeveel tickets het gaat en tevens de naam of namen van degenen voor wie elk ticket is. De tickets zijn op naam en alleen in voorverkoop in verband met de veiligheidseisen en toegang tot de ambassade.

Het hek gaat om 7 uur open en we verwachten dat de avond tot ongeveer 10 uur duurt.


Introdans in Bangkok

introdans

In het kader van het Festival of Dance & Music zal o.a. ook het wereldberoemde Nederlandse dansgezelschap Introdans een voorstelling geven. De voorstelling is op vrijdag 11 oktober om 19.30 in het Thai Cultural Center. Voor alle informatie en het bestellen van kaarten kunt u hier terecht.

Tip: als u de code 'dutchintro' bij het boeken gebruikt levert dat een korting van 20% op.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".