Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 03 DATUM: 21 september 2019

Karin Bloemen in Bangkok

Bloemen

Karin Bloemen komt in november van dit jaar naar Bangkok. De NVT organiseert samen met de ambassade een optreden in de tuin van de residentie op 1 november 2019. Hiervoor kregen we de steun van sponsors B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

Vanaf vandaag tot en met 30 september kunt u hier een e-ticket bestellen tegen een speciaal vroege vogels tarief, voor leden 900 baht en voor niet-leden 1300 baht. Vanaf 1 oktober geldt een tarief van 1200 resp. 1700 baht (u kunt altijd lid worden!). De prijs is inclusief een hapje en een drankje.

Laat in uw mail weten of u wel of geen lid bent, om hoeveel tickets het gaat en tevens de naam of namen van degenen voor wie elk ticket is. De tickets zijn op naam en alleen in voorverkoop in verband met de veiligheidseisen en toegang tot de ambassade.

Het hek gaat om 7 uur open en we verwachten dat de avond tot ongeveer 10 uur duurt.


NVT Zeezicht bezoekt Grandpa's Urban Farming

UrbanFarm

Op woensdag 25 september bezoekt NVT Zeezicht in Sukhumvit Soi 62 Grandpa's Urban Farming. Deze binnenstadse boerderij organisatie heeft onlangs een interessante lezing verzorgd op de residentie.

Er is geen parkeergelegenheid maar het ligt bij het BTS station Bang Chak. We verzamelen om 11 uur bij uitgang 4 van station Bang Chak, beneden aan de straat.

Wie mee wil dient zich van te voren aan te melden op dit emailadres.


Cybersecurity

FCCT

De Foreign Correspondents Club of Thailand (FCCT) houdt op maandag 23 september van 6 tot 8 uur 's avonds een bijeenkomst over wat bekend staat als cybersecurity.

Hier zal ook onze ambassadeur ZE Kees Rade spreken. De bijeenkomst in het Maneeya Center is vrij toegankelijk.

Nadere informatie vindt u op hun facebookpagina.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".