Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 02 DATUM: 14 september 2019

Openingsbuffet

We starten het nieuwe verenigingsjaar op zaterdag 21 september lekker en gezellig met een buffet in de fraaie tuin van Bistro 33 (bij slecht weer kunnen we ook naar binnen). Tijdens het buffet is er een likeurproeverij. U kunt de speciaal gemaakte likeuren proeven en kopen. Voor leden kost het buffet slechts 200 baht (inclusief softdrinks), hun kinderen (tot 12 jaar) zijn gratis. Niet-leden zijn ook welkom, zij betalen resp. 600 en 250 baht.

Tijdens het buffet starten we met de kaartverkoop voor het optreden van Karin Bloemen op vrijdag 1 november in de tuin van de residentie. Dit grootse optreden wordt door de NVT georganiseerd in samenwerking met de ambassade en met financiële ondersteuning van B-Quik, KLM en Hotel Indigo.

Er komen kaarten voor vroege vogels (900 baht voor leden), maar tijdens het buffet geldt een extra korting. Voor slechts 700 baht kunt u als lid een toegangsbewijs (inclusief een consumptie) bemachtigen. Voor niet-leden is de prijs tijdens het buffet 1000 baht.

Voor deelname aan het buffet is aanmelding noodzakelijk, dat kan tot 18 september hier.

Menu:
 • Champignonsoep
 • Caesar- en Griekse salade
 • Pasta- & Pestosalade
 • Roast chicken cranberry sauce
 • Honey Glazed Ham English Mustard
 • Roast beef Yorkshire pudding
 • Chipolata and bacon rolls
 • Roast Potatoes, grilled vegetables
 • Cauliflower and broccoli cheese
 • Vegetable lasagne
 • Chicken yellow curry
 • Rice, French fries
 • Pizza: Margherita, Ham & Mushroom

 
  Betreft: NVT Openingsbuffet
  Tijd: 2019-09-21 16:00 - 20:00
  Plaats: Bistro 33
  Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
  BTS: Asok of Phrom Phong
 

buffet


Borreltijd

De derde dinsdag in september: Prinsjesdag. Maar ook borreltijd voor de NVT naast de reguliere borrel op de eerste donderdag. Iedereen is welkom bij Det5 aan Sukhumvit soi 8.


Vrijwilligers gezocht

De NVT organissert elk jaar een aantal - soms grotere - activiteiten. Denk aan het Sinterklaasfeest en de Vrijmarkt. Zie het jaarverslag. Zonder de hulp van vrijwilligers kan dit niet. Ook in het bestuur zijn een aantal vacatures. Meedoen kost net zoveel tijd als u er zelf in wilt steken en geeft veel plezier en voldoening. We roepen iedereen op die het leuk lijkt een bijdrage te leveren om zich te melden per email of op een van de borrels op de eerste donderdag en derde dinsdag van de maand.


Jaarverslag

In het bijgevoegde jaarverslag kunt u lezen wat de NVT allemaal in het afgelopen jaar heeft gedaan. Het aparte financiële jaarverslag wordt tegelijk met de uitnodiging voor de jaarvergadering binnenkort aan alle leden toegezonden.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".