Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 01 DATUM: 7 september 2019

Openingsbuffet

Het jaar gaat op zaterdag 21 september lekker en gezellig van start met een buffet in de fraaie tuin van Bistro 33 (bij slecht weer kunnen we ook naar binnen). Tijdens het buffet is er een likeurproeverij. U kunt de speciaal gemaakte likeuren proeven en kopen. Voor leden kost het buffet slechts 200 baht (inclusief softdrinks), hun kinderen (tot 12 jaar) zijn gratis. Niet-leden zijn ook welkom, zij betalen resp. 600 en 250 baht.

Tijdens het buffet starten we de kaartverkoop voor het optreden van Karin Bloemen op vrijdag 1 november in de tuin van de residentie. Er komen kaarten voor vroege vogels, maar tijdens het buffet geldt een extra korting.

bistro33

Voor deelname aan het buffet is aanmelding noodzakelijk, dat kan tot 18 september hier.

 
  Betreft: NVT Openingsbuffet
  Tijd: 2019-09-21 16:00 - 20:00
  Plaats: Bistro 33
  Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
  BTS: Asok of Phrom Phong
 


Zeezicht bezoekt Grandpas Urban Farming

UrbanFarm

Op woensdag 25 september bezoekt Zeezicht in Sukhumvit Soi 62 Grandpa's Urban Farming. Deze binnenstadse boerderij organisatie heeft onlangs een interessante lezing verzorgd op de residentie.

Er is geen parkeergelegenheid maar het ligt bij het BTS station Bang Chak. We verzamelen om 11 uur bovenaan bij uitgang 4 van station Bang Chak.

Wie mee wil dient zich van te voren aan te melden op dit emailadres.


Koperensemble Concertgebouworkest

KCO

Het Koperensemble van het Koninklijk Concertgebouw Orkest komt voor het eerst naar Thailand. Op 28 november 2019 geven zij een concert in de Mahidol concertzaal. Meer informatie vindt u op hun facebookpagina.

Contributie

Alle leden hebben inmiddels de nieuwe contributienota ontvangen. We willen u nogmaals nadrukkelijk verzoeken om de betaling via de satangs achter de komma of door een mededeling aan ons te bevestigen. Liefst beide. We hebben al een aantal betalingen ontvangen die niet traceerbaar zijn. Bij de aanmaning zullen deze leden zich wel melden, maar dat is toch geen prettige methode en het kan makkelijker. Graag uw medewerking.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".