Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 52 DATUM: 31 augustus 2019

Een nieuw verenigingsjaar

Dit is alweer de laatste nieuwsbrief van dit verenigingsjaar, dat vandaag eindigt. We kijken terug op een mooi jaar met veel activiteiten, maar ook met een aantal veranderingen. Door aftreden om diverse redenen is het bestuur momenteel op halve sterkte en dat zouden we graag verbeteren. Hebt u zin om de kar te helpen trekken of kent u mensen die dat leuk zouden vinden, laat het ons vooral weten. Genieten van activiteiten is leuk, maar ze moeten wel georganiseerd worden. De NVT is met haar 78 jaren weliswaar bejaard maar nog altijd fit!


Maandborrel

De eerste donderdag van de maand, 5 september, is er de eerste maandborrel van het nieuwe jaar. Leuk om oude vrienden te zien en nieuwe te maken. De borrel wordt gehouden in DET5.

Det5

In de gezellige buitenomgeving kunt u genieten van typische Nederlandse gerechten als erwtensoep, frikadel en bitterballen, naast de Thaise en westerse keuken.

 
  Betreft: NVT Borrel
  Tijd: 2019-09-05 19:00
  Plaats: DET5
  Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
  BTS: Nana
 

Openingsbuffet

Het jaar gaat op zaterdag 21 september lekker en gezellig van start met een buffet in de fraaie tuin van Bistro 33. Tijdens het buffet is er een likeurproeverij. U kunt de speciaal gemaakte likeuren proeven en kopen. Voor leden kost het buffet slechts 200 baht (inclusief softdrinks), hun kinderen (tot 12 jaar) zijn gratis.

buffet

Niet-leden zijn ook welkom, zij betalen resp. 600 en 250 baht. Voor deelname aan het buffet is aanmelding noodzakelijk, dat kan tot 18 september hier.

 
  Betreft: NVT Openingsbuffet
  Tijd: 2019-09-21 16:00 - 20:00
  Plaats: Bistro 33
  Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
  BTS: Asok of Phrom Phong
 


Zeezicht naar Museum of Siam

Museum Siam is een interactief museum. Het museum is in 2007 gevestigd in het voormalige gebouw van het ministerie van Handel. Het museum toont de visie op de nationale identiteit en geschiedenis van de mensen in Thailand en hun relaties met naburige culturen. Daarmee wil het museum de ontwikkeling van Thailand van het verleden tot heden tonen.

Belangstellenden voor deze Zeezicht activiteit worden dinsdag 3 september om 11:00 uur verwacht op het nieuwe MRT station Sanam Chai bij exit 1. We bezoeken het museum (entree THB 200) en nemen een eenvoudige lunch in het Elifin Coffee restaurant achter het Museum.

museum


Herdenking Kanchanaburi

Van de herdenking in Kanchanaburi op 15 augustus jl. is hier een korte impressie te zien.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Brons
AA Insurance Brokers    BB&L    3 October Vereeniging    Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".