Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 50 DATUM: 18 augustus 2019

Derde dinsdag-borrel

Het is al wat verderop in de maand, maar de derde dinsdag komt er aan op 20 augustus. De NVT houdt haar extra maandborrel bij Det5 (Sukhumvit 8, BTS Nana) vanaf ongeveer 19:00 uur. Iedereen is welkom. Neem een eenvoudige doch voedzame maaltijd in Thai of Nederlandse stijl, of een paar biertjes in gezelschap van medelanders.

det5


Terugblik kranslegging Kanchanaburi

Op donderdag 15 augustus herdachten vertegenwoordigers van de Nederlandse gemeenschap in Thailand alle gevallenen in Azië tijdens de tweede wereldoorlog. Namens de Nederlandse Vereniging Thailand legden Paul van der Hijden en Sylvester van Welij kransen op de erevelden Don Rak en Chong Kai in Kanchanaburi. Andere deelnemende Nederlandse organisaties waren: Nederlandse Ambassade, Netherlands-Thai Chamber of Commerce, Thailand Zakelijk, Stichting Nationale Herdenking 15 augusts 1945.

don rak

don rak


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Brons
AA Insurance Brokers    BB&L    3 October Vereeniging    Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".