Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 20 DATUM: 03 januari 2019

Cabaret Leon van der Zanden

De bekende cabaretier Leon van der Zanden komt naar Bangkok. Op vrijdag 8 februari 2019 zal hij een optreden verzorgen in de tuin van de Nederlandse Ambassade. Vanwege de te verwachten grote belangstelling raden wij u aan om nu alvast kaarten te bestellen voor dit speciale optreden. Tot en met 13 januari 2019 voor een speciaal tarief.

Leon van der Zanden is een Nederlandse cabaretier en presentator met roots in Mauritius. Hij studeerde filosofie en kunstwetenschappen. Vanaf 2002 trad hij op met diverse shows waarin muziek een grote rol speelt. Hij heeft al jaren een vaste rol in het Sinterklaasjournaal.

Leon

Voor vroege vogels, die uiterlijk 13 januari 2019 boeken en betalen geldt een speciale ledenprijs van 800 baht (niet-leden 1200 baht). Daar zijn twee waardebonnen voor een drankje bij inbegrepen. Na 13 januari bedraagt de toegang (uitsluitend bij vooruitbetaling) resp. 900 en 1500 baht. Bestel hier de kaarten onder opgave van aantal en de namen van elke persoon voor wie een kaart wordt besteld (dit i.v.m. de veiligheidseisen van de ambassade).

 
 
  Betreft: Cabaret
  Tijd: 2019-02-08 vanaf 19:00
  Plaats: Nederlandse Ambassade
  Adres: 106 Wireless Road
  BTS: Phloenchit


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Brokers Europcar
3 October Vereeniging Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie