Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 18 DATUM: 21 december 2018

Prettige Kerstdagen

Het bestuur van de NVT wenst alle lezers van de nieuwsbrief hele fijne Kerstdagen. Voor het nieuwe jaar komen we nog één keer bij u terug met nieuws.

kerstboom


Cabaret Leon van der Zanden

De bekende cabaretier Leon van der Zanden komt naar Bangkok. Op vrijdag 8 februari 2019 zal hij een optreden verzorgen op een nog aan te kondigen plaats. We maken zo spoedig mogelijk de nadere details bekend, waarna u kaarten kunt bestellen.

Leon van der Zanden is een Nederlandse cabaretier en presentator met roots in Mauritius. Hij studeerde filosofie en kunstwetenschappen. Vanaf 2002 trad hij op met diverse shows waarin muziek een grote rol speelt. Hij heeft al jaren een vaste rol in het Sinterklaasjournaal.

Leon


Einde filmavond

Op de enquête die de film commissie had uitgeschreven, o.a. via de NVT nieuwsbrief, zijn helaas niet veel reacties gekomen. Vanwege de toch al geringe belangstelling voor de maandelijkse filmavonden heeft de commissie daarom besloten om deze activiteit te beëindigen.

Wel zal worden bekeken of er af en toe een speciale filmavond georganiseerd kan worden, eventueel in combinatie met een ander NVT evenement. We zullen U via de nieuwsbrief op de hoogte houden.

Film


De NVT in beeld en geluid

Zag U al eens al de clips over NVT evenementen op ons YouTube kanaal? Recent aangevuld met de laatst gehouden koffieochtend op 8 november met Henriette Jansen en het bezoek op 14 november aan Ayutthaya en Baan Hollanda van de museumbezoekgroep. Met dank aan de cameraman Jaap van der Meulen en producer Frank Holling van onze Zilveren sponsor en Bonussponsor Spirit Cinevideo Thailand.

koffie

museum


Bonus acties

Bonus is feest en feest is Bonus. Rond deze feestdagen is het wellicht een geschikt moment om de aandacht te vestigen op onze Bonussponsors. Mogelijk dat ter viering van Kerst en Nieuwjaar aan deze (vrije) dagen extra luister kan worden gegeven met een kopje koffie in Bangkok of Hua Hin, wijn, een fietstocht, diner of lunch, waarbij uw portemonnee dank zij uw lidmaatschap van de NVT en deze sponsors kan worden ontzien. Vergeet niet uw member bonus card te tonen. Zie hier voor de mogelijkheden bij onze sponsors.

bonuscard


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Brokers Europcar
3 October Vereeniging Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie