Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 16 DATUM: 08 december 2018

Dag Sinterklaasje!

Sint

Even tijd voor een terugblik. Op een fantastisch Sinterklaasfeest met ruim 300 deelnemers in de prachtige tuin van de Nederlandse Ambassade. Allemaal blije gezichten en een hele ouderwets gezellige sfeer. Met heel veel hulp van vele vrijwilligers. Graag willen we dit blijven organiseren. Dat kan alleen als de NVT een sterke vereniging blijft met voldoende leden om evenementen als dit te kunnen organiseren.
Drie kwart van de betalende bezoekers was geen lid maar zij profiteren wel van onze inspanningen. We doen een beroep op deze bezoekers om ook lid te worden. Zo blijven dit soort evenementen ook in de toekomst mogelijk. Daarnaast biedt de NVT natuurlijk meer dan alleen Sinterklaas. Zet de stap die u al zo lang wilde zetten en meldt u zich hier aan. Betalende bezoekers van Sinterklaas die wij deze maand als nieuw lid mogen inschrijven (tot september 2019 voor de prijs van 900 baht) krijgen alsnog het verschil in toegangsprijs (300 baht) in mindering gebracht.


Kerstviering

Komt allen tezamen!
Samen Kerst, een warm welkom voor alle Nederlanders in Thailand. Dit jaar organiseert de NVT op 22 december het succesvolle initiatief van Dutch MKB Thailand voor MKB, NTCC, NVT en alle andere belangstellenden in Captain's Pub at Hotel Mermaid. De Kerstsfeer vindt u terug in de aankleding en muziek, alsmede in maar liefst 3 uur kaas en wijn voor slechts 300 baht voor NVT-leden en 500 baht voor niet-leden. Andere snacks en drank zijn voor eigen rekening. Kinderen tot 10 jaar gratis, zij krijgen 2 frisdrankjes naar keuze. Inschrijven via de secretaris voor 17 december a.s. onder vermelding van alle namen ("kind") en lid/geen lid. Na 17 december 500 baht voor leden en 700 baht voor niet-leden. Inschrijfgeld kan niet worden gerestitueerd.

Kerst

 
  Betreft: NVT Kerstviering
  Tijd: 2018-12-22 16:00 - 19:00
  Plaats: Captain's Pub
in het Mermaid Hotel
  Adres: 6 Sukhumvit Soi 29
  BTS: Asok, Phrom Phong
  MRT: Sukhumvit
 

Super Series Thailand 2018

Op het NVT YouTube kanaal is nu te zien hoe de 18 deelnemers dit jaar in oktober genoten van de NVT excursie naar de Super Series Thailand 2018 in Buri Ram. Wij danken onze Gouden Sponsor B-Quik voor de ontvangst, de uitleg en het diner met zijn gehele team bij het restaurant La Lom van Patrick Schoo.

Bequik


Nieuwe leden

We verwelkomen deze periode de volgende nieuwe leden: Natthaya (Titty) Khatyom, Saran (Ben) Peadkrathok, (David Chelladurai), Sasina en Valentine Chelladurai, Nicolas en Emma Michiels, Bas van der Weide, Marlies Straathof, Lars, Livia en Mauro Crombach, Vincent Engels en Charles Ooms. Daarentegen hebben helaas 17 leden opgezegd.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Brokers Europcar
3 October Vereeniging Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie