Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 12 DATUM: 18 november 2018

Wijziging cadeau van Sinterklaas

Sinterklaas is in té grote haast vertrokken naar Bangkok en is daardoor de cadeaus vergeten mee te nemen. Deze worden daarom NIET bij de ambassade uitgedeeld maar het is de bedoeling dat de kinderen hun cadeau thuis krijgen.

MET ANDERE WOORDEN: Wij verzoeken u dringend om GEEN CADEAU mee te nemen naar de Ambassade, MAAR ER WEL EEN per kind TE KOPEN en dit thuis, na afloop van het feest, uit naam van Sinterklaas aan uw kind te geven.

Deze beslissing is genomen omdat er zich té weinig vrijwilligers hebben opgegeven om de logistiek van het uitdelen van cadeautjes in goede banen te leiden. Maar ook omdat er maar al te vaak té grote en/of té dure cadeaus worden meegebracht waarnaar kinderen met een kleiner cadeau dan met afgunst en onbegrip staan te kijken.

AANMELDEN uiterlijk 27 november 2018 met opgave van voor- en achternaam van alle deelnemers en van de kinderen tevens de leeftijd, bij sinterklaas@nvtbangkok.org. De toegangsprijs is 200 baht voor leden van de NVT, 500 baht voor niet-leden. Kinderen onder begeleiding gratis.

 
  Betreft: Sinterklaas
  Tijd: 2018-12-05 10:00−12:00
deur open vanaf 09:15
  Plaats: Nederlandse ambassade
  Adres: 15 Soi Tonson
  BTS: Chit Lom, uitgang 4
 

De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Brokers Europcar
3 October Vereeniging Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie