Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 05 DATUM: 07 oktober 2018

Dutch Swing College Band

De Dutch Swing College Band treedt op in Bangkok ter herdenking van het overlijden van koning Bhumibol. Naast concerten in EmQuartier, is er op vrijdagavond 12 oktober een exclusief optreden voor de leden van de NVT, de NTCC, de MKB, en Nederlanders woonachtig in Thailand, in Bar-Su op de begane grond van het Grande Sheraton, Sukhumvit, van 19:00 tot 22:00. Zaal open vanaf 18.00 uur, after party met het huisorkest van Sheraton "Maria". Sheraton hanteert speciaal aangepaste lage prijzen voor deze avond.

De wereldberoemde DSCB is ook te volgen via Facebook. De optredens in EmQuartier zijn op 13, 14 en 15 oktober samen met de Kasetsart Winds van 17:00 tot 22:00 uur in de EmGardens.

Dutch Swing College Band

 
  Betreft: Dutch Swing College Band
  Tijd: 2018-10-12 19:00-22:00
  Plaats: Bar-Su
Sheraton Grande
  Adres: 250 Sukhumvit
  BTS: Asok
  MRT: Sukhumvit
 


Filmavond

De eerstvolgende filmavond vindt plaats op donderdag 18 oktober. Voorafgaand om 18:00 uur is er gelegenheid om, op eigen kosten, te genieten van de culinaire capaciteiten van Bistro 33. Tijdens dit diner wordt de film van de avond gekozen. Om 19:30 uur wordt de film vertoond. Deze avond is voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet verplicht, maar wordt gewaardeerd in verband met de capaciteit en catering. Er wordt een keuze gemaakt uit de films "Huisvrouwen bestaan niet" en "Weg van jou". Meer informatie in de vogende nieuwsbrief.


Koffieochtend in de residentie

Donderdag 8 November 2018 bent u welkom bij de NVT-ochtend met koffie en gebak in de residentie van de Nederlandse ambassadeur, Kees Rade. Ons NVT lid Henriette Jansen zal dan vertellen over haar werk, waarbij ruim gelegenheid is tot het stellen van vragen. Lees eventueel ter voorbereiding het interview verschenen in "De Tegel", te zien op de NVT website. Nader bericht volgt.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Goud
B-Quik KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Brokers Europcar
3 October Vereeniging Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".