Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 40 DATUM: 18 juli 2018

patrijspoort10


Herdenking Kanchanaburi

Op de Nationale Herdenking 15 augustus 1945 herdenken we alle slachtoffers van het Koninkrijk der Nederlanden in de Tweede Wereldoorlog tegen Japan. Ook de ambassade van het Koninkrijk der Nederlanden in Bangkok vindt het belangrijk om de herinnering aan de slachtoffers levend te houden. Derhalve organiseert de ambassade op 15 augustus a.s. een herdenkingsplechtigheid op de ere­begraafplaatsen Don Rak en Chungkai in Kanchanaburi. Voor nadere informatie en aanmelden zie hier

kransen Kanchanburi


Excursie Autorace

De race naar Thailand Super Series in Buri Ram gaat beginnen. Beleef het mee in de pit! Leden en niet-leden. Iedereen! Ontmoet en praat met de coureurs, zie de auto’s van zeer nabij en laat u fotograferen met wie dan ook. Excursie van 3 dagen, 2 nachten. Vertrek 26 oktober rond 12.00 uur, retour vanaf Buri Ram na de laatste race op 28 oktober, zodat aankomst in Bangkok mogelijk rond het middernachtelijk uur komt te liggen. Eigen vervoer kan ook.

Kosten per persoon inclusief transport en overnachting inclusief ontbijt, toegangs­kaarten voor de grandstand en de pits (in kleine groepjes): leden NVT 3000 baht, niet-leden 3700 baht. Bij gebruik eigen vervoer minus 700 baht, bij delen kamer met 2 personen minus 900 baht. Maaltijden en consumpties zijn voor eigen rekening.

circuit

Inschrijven kan tot 1 oktober 2018 via de secretaris, maar wacht niet te lang, want vol is vol. De eerste inschrijvingen zijn al binnen. Inschrijving is definitief na betaling van de rekening waarop u de nodige gegevens terugvindt.


Verslag Buitengewone LedenVergadering

Het verslag van de Buitengewone LedenVergadering (BALV) gehouden op 7 juni is beschikbaar op de website.


Nieuw artikel in "de Tegel"

Er is een nieuw artikel verschenen in het on-line magazine "de Tegel" onder de titel. "De Sociale Verzekeringsbank bezoekt Thailand". De SVB is de instantie die de AOW uitkeert en toezicht houdt op de juistheid van de uitkeringen. Ook in Thailand zijn zij bevoegd onderzoek uit te voeren of de hier wonende Nederlanders de juiste informatie doorgeven. Zie op de website hun beschrijving van hun bezoek alhier.

Tegel62-03


Help een Nederlandse gedetineerde met oud papier

In Thailand zitten rond de 15 Nederlanders achter tralies. Dat het leven in Thaise gevangenissen geen pretje is is algemeen bekend. Een van de grootste problemen is dat de tijd zo langzaam gaat en contact met de buitenwereld moeizaam en beperkt is. Hoewel het naar binnen brengen van goederen ook aan allerlei restricties is onderworpen zijn boeken en tijdschriften (geen kranten) in beperkte mate wel mogelijk. Engelse en Nederlandse boeken en tijdschriften worden heel erg op prijs gesteld. Denkt u ook aan puzzelboekjes, tijdschriften als "The Economist", Libelle, Nieuwe Revue etc.

eenzaam

U kunt het afgeven bij Grand Cafe "The Green Parrot", Sukhumvit soi 29 of even contact opnemen met Eric Rosenbaum tel: 0859026877


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Platina Gold
B-Quik Mazars KIS
Zilver Brons
Spirit Cinevideo Thailand AA Insurance Europcar Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie