Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 26 DATUM: 15 maart 2018

Groot Dictee

Op 5 april zal het Groot Dictee plaatsvinden tijdens de maandborrel samen met leden van de BCT Belgian Club of Thailand, met fraaie prijzen. Iedereen mag komen, iedereen mag meedoen, maar dat hoeft niet.

Aanvang van de borrel als altijd om 19:00 uur. Aanvang van het dictee om 19:30. Speciaal vanwege onze gasten is naast de normale Hollandse snacks, het maandmenu Stoof­vlees met frites en vele soorten (Belgisch) bier.

Het dictee vindt plaats in een aparte ruimte.

Nadere details volgen in de volgende nieuwsbrief.

Details: NVT-borrel met Groot Dictee
Tijd: 2018-04-05 19:00
Plaats: The Captain's Pub
in Hotel Mermaid
Adres: 6 Sukhumvit Soi 29
BTS: Asok, Phrom Phong
MRT: Sukhumvit


Hulp gezocht: NVT Vrijmarkt

NVT Vrijmarkt

Op 28 april van 09:00-12:00 uur vindt de NVT Vrijmarkt plaats in een totaal nieuwe opzet en in de avonduren het Konings­dagfeest van de ambassade in samen­werking met NVT, NTCC en MKB.

De Vrijmarkt is natuurlijk in de traditie van verkoop en ruil van spulletjes en boeken, maar dit jaar zal er veel meer aandacht zijn voor Koningsdagspelletjes met een compe­titie-element en zeer fraaie prijzen voor meerdere leeftijdscategorieën en een ca­deautje na afloop als herinnering aan dit feest voor alle kinderen die hebben mee­gedaan.

Later volgt meer informatie.

Wie helpt de toezegging van de NVT aan de ambassade waar te maken om op het Koningsdagfeest aan het begin van de avond te helpen met de registratie van de gasten en gedurende de avond bij toerbeurt munten­verkoop? Nog ca. 5 vrijwilligers zou zeer welkom zijn.


Terugblik muzikale koffieochtend

Muzikale koffieochtend

Muzikale koffieochtend

Hierbij een korte impressie van onze goedbezochte muzikale koffieochtend op de residentie op 7 maart, met medewerking van Mahidol University School of Music, ter opluistering van ons afscheid van Chargé d'affaires a.i. Paul Menkveld en zijn vrouw Anna.

U kunt tevens een video op ons YouTube kanaal bekijken, met dank aan onze producer Spirit Cinevideo Thailand.


Commissie Lief en Leed

Recent kwam de commissie, die thans uit 7 leden bestaat, bijeen en werd ook aandacht besteed aan scholing, om er voor te zorgen dat de deelnemers goed zijn opgewassen tegen hun niet altijd makkelijke taak.

De mate van activiteit van de commissie is sterk afhankelijk van de hoeveelheid aanvragen en meldingen die de commissie ontvangt om in geval van leed maar zeer zeker ook bij lief de NVT te laten meeleven met u of uw naasten.

Schroomt u niet om contact op te nemen. De contacten worden in alle discretie behandeld.

Verzoeken kunt u richten tot LiefenLeed@nvtbangkok.org.

Op datzelfde adres kunt u ook uw belang­stelling kenbaar maken als u binnen of (ver) buiten Bangkok aan de activiteiten van de commissie wilt meedoen.

Meer informatie vindt u op de NVT website.


Nieuwe bestuursleden: even voorstellen

Dick Zeilstra

Dick Zeilstra

Dick Zeilstra (1950) groeide als kind van een Shell vader op in Indonesië, Nigeria, Venezuela en Qatar. Gym­na­sium in Ede en daarna een studie geneeskunde in Gro­ningen, gevolgd door specialisatie neuro­logie en neurochirurgie. Promotie in Keulen (1987). Lange tijd werkzaam als neurochirurg in Zwolle en sinds eind 2015 gepensioneerd.

Dick is de nieuwe vicepenningmeester.

Lia Hollemans

Lia Hollemans

Lia Hollemans is geboren en getogen in Brabant. Na haar studie Media & Journalistiek aan de Erasmus Universiteit Rotterdam heeft ze gewerkt als projectmanager, PR-adviseur en als copy­writer. Voordat Lia naar Bangkok ver­huisde, was zij in Australië manager van Dutchlink, dat evenementen organiseert om de banden tussen Neder­landers en Austra­liërs te versterken.

Lia is de nieuwe hoofdredacteur van De Tegel.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors:

Platina Gold
B-Quik Mazars KIS

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Zilveren sponsors

Advertenties

Uw advertentie

uw advertentie

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Vind ons op Facebook