Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 18 DATUM: 24 december 2017

Een kerstverhaal van Sinterklaas

Sinterklaas die in 2017 namens de NVT de residentie bezocht in Bangkok, heeft de gewoonte zijn grote boek altijd nog even door te lezen om zijn geheugen op te frissen.

In het boek zaten twee mooie tekeningen gemaakt op 5 december 2004 door de zesjarige tweeling Job en Maria Berkhout. Onder de datum stond een kruisje met de datum 26 december 2004, de dag dat beiden in de tsunami zijn overleden.

Er rijpte het idee om te proberen deze tekeningen terug te geven aan de ouders van de kinderen.

Met veel moeite kon contact gelegd worden met de familie in Amsterdam. Die was zeer geraakt en blij dat de tekeningen er nog waren en willen ze dolgraag terugontvangen.

Eind januari gaat Fanc Woldhek terug in Nederland wonen en hij is bereid de tekeningen aan de familie over te dragen. De afspraak hiertoe is reeds gemaakt.

Kopieën van de tekeningen zijn terug­geplaatst in het boek van de Sint zodat ze ook in Thailand bewaard blijven.

Tekeningen van Job en Maria Berkhout


Oliebollen

NVT-borrel

Alle NVT vrienden zijn uitgenodigd en welkom op onze Nieuwjaarsborrel op 4 januari 2018 vanaf 19:00 uur met gratis heerlijk oliebollen, aangeboden door The Green Parrot.

Ook dit jaar kunt u weer oliebollen bij hen bestellen. 10 stuks voor 250 Baht, bestellen via 084-3246557 en af te halen op 31 december vanaf 11:00 uur bij The Green Parrot, 6 Sukhumvit Soi 29.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Zilveren sponsors

Advertenties

Uw advertentie

uw advertentie

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Vind ons op Facebook