Nieuwsbrieven

Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 10 DATUM: 25 Oktober 2017

Crematie Rama IX in de Tegel
Procession

Een van onze leden, Else Geraets, heeft een kijkje achter de schermen kunnen nemen bij de voorbereidingen van de grote ceremonie rond de crematie van Koning Bhumibol Adulyadet. Zij heeft er een artikel over geschreven en met vele foto's verluchtigd. Bekijk het in ons on-line Magazine "de Tegel".

Crematorium

Voorbereiding Sinterklaas

"MAYDAY-MAYDAY-MAYDAY":

Voor het jaarlijkse Sinterklaasfeest in de tuin van de ambassade op 5 december, het grootste feest van de NVT voor jong en oud, gezinnen, leden en niet-leden, heeft het Sinterklaascomité dat al druk met de voorbereiding bezig is is dringend assistentie nodig om het feest door te kunnen laten gaan en de stoomboot niet voortijdig naar de kelder te zien gaan.

Er zijn mensen nodig op de dag zelf (5 december) waarvan aan een enkele ook in de weken daarvoor enige inzet bij de voorbereiding wordt gevraagd, en vrijwilligers die juist in de voorbereidingsfase hun steentje bijdragen, maar natuurlijk op 5 december zelf zeer welkom zijn.

Zonder extra hulp gaat het niet: GEEN SINT EN GEEN PIET!

Het comité zoekt nog 17 vrijwilligers voor de volgende taken:

  • 1 Master of ceremony (ook nodig tijdens voorbereiding en vergaderingen)
  • 1 Assistent bij het podium
  • 2 Schminkers om de Pieten te schminken op de "vroege" ochtend van 5 december
  • 1 Spelletjes organisator (ook nodig tijdens voorbereiding en vergaderingen)
  • 3 Uitvoerders/assistenten van spelletjes op 5 december
  • 5 Mensen bij de ingang voor registratie en om cadeaus in ontvangst te nemen en in juten zakken te stoppen, naametiketten maken en uitgeven etc.
  • 3 Zwarte Pieten jong en oud(er) waarvan 1 Pietenleider (ook nodig tijdens voorbereiding en vergaderingen)
  • 1 Luchtige vrijwilliger om ballonnen te blazen

Of u nou wel of geen kinderen heeft, wel of geen lid bent, maar dit feest ook van onschatbare waarde acht voor de Nederlandse gemeenschap overzee, geef u dan op en stel een aantal uren of dagen van uw (vrije) tijd tot 5 december voor de NVT en de vele kinderen ter beschikking. Op die dag zult u bij het zien van de vele blije gezichtjes geen spijt hebben van deze tijdsbesteding.

GEEN hulp betekent: GEEN Sint voor het kind.

Heeft u nog vragen, dan kunt contact opnemen met Yvonne Meyer, bij wie u uw diensten kunt aanbieden per telefoon (0860363949) of per e-mail (meymmic@gmail.com).


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors:
Onze hoofdsponsors


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Platina sponsor

B-Quik

Gouden sponsor

KIS International School

Zilveren sponsors

Uw advertentie

uw advertentie

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Vind ons op Facebook