Nieuwsbrieven

Nieuws 31: Eerste donderdag, Vrijmarkt op Koningsdag

 

Eerste donderdag

Betreft: Eerste donderdag
Tijd: 2016-04-07 19:00
Plaats: Det5
Adres: 41 Sukhumvit Soi 8
BTS: Nana, uitgang 4

Volgende week is het weer tijd voor de traditionele ontmoeting op de eerste donderdag van de maand, deze keer op 7 april. Zoals gebuikelijk in de rustige buitenruimte van restaurant Det5 op Sukhumvit 8 vanaf 19:00 uur. Deze avond vormt een prima gelegenheid om andere Nederlanders die in Thailand verblijven te ontmoeten en onder het genot van een hapje en drankje informatie uit te wisselen.

 

Vrijmarkt op Koningsdag

Betreft: Vrijmarkt op Koningsdag
Tijd: 2016-04-30 09:00-12:30
Plaats: Nederlandse Ambassade
Adres: 106 Witthayu Road
BTS: Phloenchit, uitgang 5

Het is alweer Koningsdag en dat betekent je mooiste oranje outfit aan. Dit is een uitgelezen kans voor alle kinderen om hun tweedehands spullen te verkopen waar ze op zijn uitgekeken, of kleding die ze niet meer passen, films, games. Noem maar op.

Ook ouders kunnen hun boeken hier verkopen.

Je kunt ook liedjes spelen op straat, of een tekening maken voor mensen. Koningsdag is misschien ook het moment om leuke koopjes op de kop te tikken.

De vrijmarkt begint om 09:00 uur, dus wees gewaarschuwd: de strijd om de beste plekken barst al vroeg los, er zijn matjes voorhanden om je spullen te etaleren.

Aanmelden

Veiligheidsmaatregelen op het terrein vereisen dat ruim tevoren een lijst met deelnemers wordt ingeleverd. Degenen die niet op de lijst staan kunnen helaas niet worden toegelaten! Geef u dus uiterlijk 15 april op per email aan evenementen@nvtbangkok.org.

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Platina sponsor

Gouden sponsor

KIS International School

Uw advertentie

uw advertentie