Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 08 DATUM: 16 Oktober 2017

Algemene LedenVergadering

Hierbij wordt u uitgenodigd voor de Algemene LedenVergadering (ALV) van de Nederlandse Vereniging Thailand. Deze is alleen toegankelijk voor leden die voor aanvang van de ALV hun contributie 2017/2018 hebben voldaan.

Deze vergadering vindt plaats in Bistro33, Sukhumvit Soi 33, waar vooraf de gelegenheid is tot lekker eten.

Als bijlage treft u de agenda voor deze vergadering aan.

Verdere bijlagen kunt u vinden op de website van de NVT www.nvtbangkok.org, onder menukeuze "vereniging/documenten", en als volgt:

Betreft: Algemene LedenVergadering
Tijd: 2017-10-31 19:00-20:00
Plaats: Bistro 33
Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
BTS: Phrom Phong

Herinnering Filmavond

Zeer binnenkort in het NVT theater: Brimstone, de veelgeroemde film van Martin Koolhoven, dit jaar bekroond met 6 gouden kalveren. De film is Engels gesproken en Nederlands ondertiteld. Leden gratis, niet-leden 100 thb. Aanmelden is niet nodig.

 

Betreft: Filmavond
Tijd: 2017-10-18 18:00
Plaats: Bistro 33
Adres: 22 Sukhumvit Soi 33
BTS: Phrom Phong

Oproep

De NVT stelt leden die activiteiten ontplooien om de onderlinge band tussen Nederlanders in Thailand te versterken in de gelegendheid deze activiteiten te melden of te promoten via de media van de NVT.

Indien u ideeën heeft over zulke activiteiten, houd die vooral niet voor uzelf, maar verrijk het bestuur met uw gedachten via email aan de secretaris.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsors:
Onze hoofdsponsors


Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".

Onze sponsors:

Nieuwsbrief Ontvangen?

Klik hier als u onze nieuwsbrieven wilt ontvangen

Vind ons op Facebook