Layout niet goed? Klik hier om deze nieuwsbrief in uw reguliere webbrowser te bekijken.

NIEUWSBRIEF NR: 31 DATUM: 28 maart 2020

We zijn er voor onze leden

corona

Het corona virus grijpt om zich heen en bepaalt op dit moment grotendeels ons leven. Voor sommigen is dit goed te doen, voor anderen wellicht een zware tijd.

Mogelijk kunnen oudere of zieke Nederlanders in Thailand wat hulp gebruiken bij het in huis halen van boodschappen of hebben misschien behoefte aan wat contact en een praatje.

De NVT heeft een commissie Lief & Leed die probeert wat hulp en troost te brengen onder de leden die dat zouden willen. U kunt met deze commissie contact opnemen via de secretaris. Ook mensen die willen helpen kunnen zich te melden.


Nuttige informatie over corona

De volgende links verwijzen naar nuttige informatie:

  • Men kan zich hier melden als verblijvend in Thailand om informatie van de overheid te ontvangen
  • De toestand is te volgen op Nederland wereldwijd en op de site van de rijksoverheid
  • De Facebook pagina van de Nederlandse Ambassade is hier te raadplegen
  • Informatie van de Thaise overheid in het Engels vindt u hier
  • Deze link verwijst naar een Engelstalige publieke omroep, en een tweede link naar een omroep vindt u hier.

Tenslotte wijzen we er nog op dat op 26 maart om middernacht de noodtoestand van kracht is geworden. Op dit moment is nog niet helemaal duidelijk wat dat inhoudt, houd zelf het nieuws in de gaten.


Een opbeurend stukje muziek

Leden van het Rotterdams Philharmonisch Orkest spelen vanuit hun huis het "Ode an die Freude" in een wonderbaarlijk samenspel. Niet alleen een oproep tot broederschap in deze moeilijke tijden maar ook heel toepasselijk in dit Beethoven herdenkingsjaar. Kijk hier naar het 4 minuten durende filmpje dat inmiddels al anderhalf miljoen keer is bekeken.


De NVT publiceert haar activiteiten ook op de Website, Facebook en YouTube.


Mede mogelijk gemaakt door onze sponsors:

Goud Brons
KIS AA Insurance Brokers 3 October Vereeniging
Vischu.com

Dit is een nieuwsbrief van de Nederlandse Vereniging Thailand. U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u wel eens contact heeft gehad met de NVT. Deze wordt telkens aan leden, maar soms ook aan een wijdere kring verstuurd. Als u geen prijs stelt op volgende edities, stuur dan een lege e-mail via deze knop, of antwoord op deze mail met als boodschap "Stop Nieuwsbrief NVT".