De NVT publiceert haar activiteiten voor Nederlanders in Thailand naast deze website ook in de Nieuwsbrief, op Facebook, op YouTube en in het NVT Magazine de Tegel.


Dodenherdenking Kanchanaburi

Kanchanaburi

Kanchanaburi

Op 15 augustus eren we de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog in Azië door middel van herdenkingen en kransleggingen in Kanchanaburi en Chungkai. Een bijzonder jaar waarin wij 75 jaar na dato stilstaan bij de gevallenen en slachtoffers van oorlog en geweld.

U bent van harte welkom om aan de herdenking deel te nemen. Als u belangstelling heeft om de herdenkingen bij te wonen laat ons dan vóór 5 augustus aanstaande weten met hoeveel personen u wilt komen via een email aan de ambassade.

Ter gelegenheid van het 75ste herdenkingsjaar stelt de ambassade bloemen beschikbaar voor de aanwezigen om bij het herdenkingsmonument of op een zelf gekozen graf te plaatsen. Daarnaast biedt de Nederlandse ambassade een lunch aan.

Er zullen kransen worden gelegd namens de NVT Bangkok, Hua Hin en Pattaya.

* Bij voldoende aanmeldingen zal de NTCC het vervoer naar Kanchanaburi organiseren. Hiervoor wordt een eigen bijdrage van 500 THB per deelnemer gevraagd. Geeft u bij uw aanmelding aan of u van deze mogelijkheid gebruik wenst te maken. Het door de NTCC georganiseerde vervoer zal vanaf de Nederlandse ambassade vertrekken: 15 Soi Tonson, Phloenchit Road, Bangkok 10330.

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen

Gouden sponsor

KIS International School

Advertenties

uw advertentie