De NVT publiceert haar activiteiten voor Nederlanders in Thailand naast deze website ook in de Nieuwsbrief, op Facebook, op YouTube en in het NVT Magazine de Tegel.


Steun de NVT: word lid!

De al bijna 80 jaar oude Nederlandse Vereniging Thailand werd ooit opgericht om belangen te behartigen, maar is nu vooral een gezelligheidsvereniging. Ze organiseert de typisch Nederlandse evenementen als Sinterklaas, Haringfeest, Koningsdag, Vrijmarkt, optredens van artiesten, Dodenherdenkingen en ook een aantal andere activiteiten zoals de maandborrel, koffieochtenden op de residentie, excursies (met NVT Zeezicht) en van alles wat hier niet bij staat. Ook niet-leden kunnen hieraan deelnemen.

Logo

De NVT heeft om dit alles mogelijk te maken een organisatiestructuur die draait op leden en enthousiaste vrijwilligers en die kan alleen in stand blijven als er genoeg leden zijn om dit te dragen. Er zijn ook kosten die gemaakt moeten worden om deze structuur in stand te houden: denk aan IT-kosten, publiciteit e.d.

Vaak wordt er gekeken naar prijzen van evenementen met een blik die berekent of deze prijzen en de contributie wel in evenwicht zijn. De NVT maakt echter geen winst en pot ook geen geld op. Inderdaad gaat dus alles op een of andere manier terug naar de leden. Als iedereen denkt “haal ik het er wel uit” dan zijn er op een bepaald moment geen leden meer en houdt alles op.

We doen dan ook een beroep op iedereen die wel gebruik maakt van de faciliteiten en de inzet van de NVT maar geen lid is, hier eens over na te denken en lid te worden. Veel kost het niet en alleen met een sterke NVT kunnen we mooie dingen blijven organiseren. U kunt zich hier aanmelden.

Nieuwsbrief ontvangen?

Klik hier om de nieuwsbrief te ontvangen

Gouden sponsor

KIS International School

Advertenties

uw advertentie